Scooter Dagwaarde

nkc en npr gaan samenwerken

Fantastisch Nieuws: NKC en Tweedehandscamper.nl slaan de handen ineen!

Grote Stappen naar een Duurzame Reiservaring

Op 20 december 2023 hebben de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en het Nationaal Platform Recreatievervoer (NPR) – bekend van het populaire Tweedehandscamper.nl – een sprankelende overeenkomst getekend. Deze samenwerking belooft niet alleen een langdurige band, maar ook een bruisende toekomst voor camperaars in Nederland. Hier ontdek je alle ins en outs van dit geweldige partnerschap!

De Droom: Duurzaam Reizen en Bloeiende Economie

Deze samenwerking is gebouwd op gedeelde ambities, waaronder de urgentie om bij te dragen aan duurzaam reizen. De focus ligt op het verder ontwikkelen van de mogelijkheden voor camperaars en het stimuleren van een gezonde, economische ontwikkeling in de camper sector.

Verbinding van Gebruikers: Een Win-Win!

Een opwindend aspect van deze samenwerking is de koppeling van gebruikers. Binnenkort kunnen camperaars niet alleen hun tweedehandscamper verkopen of kopen via Tweedehandscamper.nl, maar ook profiteren van andere NKC-diensten zoals het lidmaatschap, reizen, routes of een NKC Verzekering. Een waar feest voor camperliefhebbers! Uiteraard is het altijd van belang om de camper dagwaarde berekenen te berekenen voordat je überhaupt denkt aan het kopen of verkopen van je camper.

Over NKC en Tweedehandscamper.nl

De NKC is dé partner in camperlife met ruim 65.000 enthousiaste leden. Het biedt een inspirerend platform, advies, en een groeiend portfolio van diensten, waaronder gevarieerde camperreizen en camper verzekeringen.

Tweedehandscamper.nl, een dynamische start-up, bedient jaarlijks zo’n 500.000 gebruikers in Nederland en staat bekend om zijn Tweedehandscamper.nl-platform. Dit platform zal binnenkort nieuwe diensten lanceren en is zelfs de initiatiefnemer van het Nationaal Camperweekend (19-23 april 2024)!

Toekomstplannen en Evenementen

In de komende periode kunnen we een digitale aansluiting van wederzijdse diensten en informatie verwachten. Daarna gaan NKC en Tweedehandscamper.nl gezamenlijk de organisatie van het Nationaal Camperweekend 2024 op zich nemen. Spannend detail: de verkiezing van de ‘2e hands camper van het jaar’ maakt ook deel uit van de activiteiten!

Enthousiaste Reacties

Stephan Beelen van de NPR is razend enthousiast: “Door de samenwerking met de NKC kunnen we cruciale initiatieven verder uitbouwen. Een goed functionerende tweedehandsmarkt is essentieel om camperen voor velen bereikbaar te maken.”

Stan Stolwerk, directeur/bestuurder van de NKC, voegt eraan toe: “Samen maken we het plezier van camperen nog beter bereikbaar. Het Nationaal Camperweekend is een prachtig initiatief om camperen onder de aandacht te brengen en meer mensen warm te maken voor deze vorm van recreatie.”

Kortom, deze samenwerking belooft een bruisend avontuur voor alle camperliefhebbers. Blijf op de hoogte voor meer opwindend nieuws en activiteiten van NKC en Tweedehandscamper.nl!

Geef een reactie

Please rate

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *