Scooter Dagwaarde

Reizen door Europa met een camper

Reizen met de camper door Europa

Ga je op pad met de camper? Dan wil je natuurlijk wel de mooist en meest avontuurlijke plekjes ontdekken. Waar moet je nou echt eens heen als je met de camper op pad gaat? Hier onder een overzicht van gebieden die het waard zijn om met de camper te ontdekken. Bereid je reis wel goed voor, want je weet nooit wat er onderweg gebeuren kan.

Er zijn uiteraard veel verschillende mooie routes die je kunt volgen, afhankelijk van je eigen voorkeuren en interesses. Wil je een moderne stad bezoeken om te shoppen of heb je meer een voorliefde voor oude steden? Om een route uit te stippelen, kun je natuurlijk gebruik maken van verschillende websites en route apps die zijn ontworpen voor campers en reizen. Deze geven je informatie over de beste routes, campings, tankstations en bezienswaardigheden.

Top 10 reisgebieden met een camper in Europa zijn volgens ons:

  1. Het Gardameer in Italië
  2. De kastelen van de Loire-vallei in Frankrijk
  3. De fjorden van Noorwegen
  4. De Alpen in Zwitserland
  5. De meren van Plitvice in Kroatië
  6. De natuurparken van Zweden
  7. De stranden van Portugal
  8. De historische steden van Spanje
  9. De Griekse eilanden
  10. De Schotse Hooglanden

Alvast heel veel plezier met de voorbereidingen om deze gebieden te bezoeken. Wij zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar je ervaringen in deze gebieden. Heb jij zelf nog aanraders? Laat het vooral ook weten onder het bericht. Wij kijken uit naar je reactie!

Geef een reactie

Please rate

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *