Scooter Dagwaarde

Scooter dagwaarde

Scooter kopen? Kijk eens online! Nieuw of je scooter tweedehands kopen

Niet alleen bij de fietsenmaker, maar ook zeker online kun je voordelig een scooter kopen

Het klinkt raar, maar zeker online kun je voordelig een scooter kopen. De aanschaf prijs van een scooter kan behoorlijk schelen als je online je scooter aanschaft. Natuurlijk wel raar om een grote aanschaf online te doen maar we geven je enkele tips voor je online aanschaf.

  • Let op of de scooter rijklaar zal worden bezorgd. Dat scheelt een teleurstelling bij levering
  • Kijk goed wie er achter de webshop zit, kijk bij contact of er een telefoonnummer is vermeld bijvoorbeeld
  • Let er even op, of je scooter met spiegels wordt geleverd. Meestal is dat een extra optie namelijk
  • Bekijk wat de afleverkosten of transportkosten zijn, die zijn meestal niet gering
  • Levert de online winkel ook direct het kenteken mee? Check dit voordat je besteld.

Heb je een keuze gemaakt voor een webshop? Kijk dan eens of deze aangesloten is bij het keurmerk in Nederland voor webshop “Thuiswinkel Waarborg”. Dat geeft je net even wat meer zekerheid over de levering. Een complete lijst van aangesloten webshops vind je hier. Overigens zijn er veel verschillende keurmerken, dit is slechts een voorbeeld om een deel van de betrouwbaarheid te controleren. Voor het gemak hebben we enkele gerenommeerde websites voor je op een rijtje gezet, er zijn er natuurlijk veel meer. Heb jezelf goede ervaringen met een scooter webshop? Laat het ons weten via onze contactpagina. Dan kunnen wij jouw informatie delen met onze bezoekers.

 

Scooter tweedehands kopen? Ook dan zit je online goed!

Ook voor een tweedehands scooter zit je online goed om je vooral te informeren over de verschillende mogelijkheden. Je kunt zo eens bij jou in de buurt gaan kijken wat er allemaal te koop is en een afspraak maken voor een proefrit. Dat moet je overigens zeker niet nalaten die proefrit. Je wil zekerheid als je een scooter van iemand overneemt en niet alleen een mooie foto. Ga rijden op de scooter en luister goed of je rare “dingen” hoort of voelt tijdens het rijden. Loopt de scooter stationair goed en slaat deze dus niet direct af? Hoe is de staat van de motor, is deze schoon of vertoont deze sporen van lekkage. Start de scooter direct als je de startknop indrukt. Probeer ook altijd de kickstarter of die lekker werkt. Vertrouw je het niet, maar wil je toch de scooter tweedehands overnemen? Vraag de verkoper of hij instemt met een controle bij een fietsenmaker van je keuze. Indien deze fietsenmaker geen rare zaken ontdekt kun je de verkoop afronden. Mocht de fietsenmaker zaken aantreffen die een bepaald bedrag te boven gaan om te maken, dan kun je van de verkoop afzien. Maak hier goede afspraken over met de verkopende partij voordat start met de onderhandelingen, dat is wel zo netjes. Online is het aanbod zeer groot, zowel nieuw als gebruikte brommers zijn er te kust en te keur. Kijk eens op onderstaande websites naar het aanbod, misschien een goed moment of eens goed te vergelijken.

Natuurlijk kun je ook buiten het internet om een keur aan aanbod vinden. Kijk dan vooral eens in de plaatselijke krant. Succes met de aanschaf van een tweedehands scooter en veel veilige kilometers gewenst!